valborgsgrillning.

lunchade med bullarna och angelica. sen åkte jag, Mika och josse upp på fjället en sväng..
sen åkte jag till Marina och Angelica och satt mej där och solade i nån timme..


sen åkte jag hem och tog en tupplur.. för att sedan åka tillbaka till sälen och grillning på västsidan..
vi åt hamburgare... inkl jag :) mycket till vegetarian.. haha...


vad har du själv gjort denna valborgsmässoafton??

hemma.

trevlig dag med Linda idag :)
men nu är jag trött ... även fast jag sovit på vägen hem...


fick reda på något nyligen som gjorde mej lite smått irriterad... hur man än gör så blir det fel... suck..
man blir ju lite less... men men...


tiden går....


morgon.

vaknade vid halv åtta.. hoppade in i duschen och på med dagens kläder :)
vid halv nio kommer Linda.. så nu ska jag relaxa tills dess. imorrn är det Valborg. vad händer då?




ibland vill jag bara hugga av mitt ben... kan någon snäll själ ge mej en mirakelkräm som gör att jag kan springa på asfalt igen!!!! vad fasen har hänt. suck.. jaja. det problemet skjuter jag upp till ikv när jag kommer hem och är sjukt sugen på att springa... :(

Karlstad.

Trevlig dag i Karlstad med Sanni, Mickis och Karin. hann med en och en halvtimmes shopping.. sen blev det kurs. helt ok.
 
Imorrn bär det av till Borlänge med Linda :)

Storsjöyran?

Första semesterdagen avklarad... tog en låååång sovmorgon, har städat, dvs hängt upp kläder som låg på golvet.... hade nästan glömt bort hur golvet såg ut ju.. :) annars jag varit ute lite....  och lagat tomatsoppa, det blev gott. :)

Imorrn åker jag till Karlstad, det blir nog nice :)




jag är så pepp på storsjöyran i sommar Juicymarmalade! :)

säsongen är över..

sjukt lugnt på jobbet i dag. asfint väder... jag och Mickan avnjöt en frukost ute i solskenet. säsongen är över.. alla har lämnat.. Felix åkte hem igår och Emelie åkte idag.... phille åker imorrn.... sen är det bara vi ordinarie kvar..


sprang till jobbet imorse .. premiär... så nu är det bara att fortsätta ligga i...

hemkommen från 30-årskalas. har även varit hos kent och mia där det blev nakenbad :) haha..
men jag måste tänka på refrängen nu som man brukar säga.. väckarklockan ringer om fyra timmar.. kanske ska försöka sova dom timmarna...


natti natti..

:)

det va en kul kväll på högis igår, vi startade kvällen hos "pirken" i hans 27-bäddars hus som han hyrt.... det va stort och jättefint. tänk om man bodde i ett sånt :)



imorse gick jag på möte klockan 11.00 ang jobb i maj... fick jobba ganska mycket ändå.. men kommer ha lite semester. bland annat vecka 20. sen har jag umgåtts med Linda hela dagen.. vi har suttit ute och solat och ätit/druckit kaffe :) det va trevligt..

nu ska jag äta middag och sen ska jag och Emsan ut och gå en kvällspromenix. skönt.



närmast följer jobb lördag söndag, karlstad på tisdag på kaffekurs med Sanni, och Borlänge med Linda på onsdag. :)

Högis.

nu vankas det högis ikv! rydell och qvick. kan bli skoj som fasen :)... måste göra mej i ordning.

på återseende. :)

yesterday.

igår va jag ledig.. vaknade på näsvägen och skjutsade Emely i vagn till dagis :) sen åkte jag till jobbet en sväng och därefter hem till Bonzo, det blev träning och promenad, en timmes sömn och sen åkte jag till sälen igen.. där smeds det planer för fullt om att käka middag på Gustav.. först trodde jag inte att jag skulle hinna och tänkte att jag skulle hem en sväng och vila och joina efter ett tag på harrys... det va nämligen sista P-tisdagen och den fick man ju bara inte missa. :)
men sen kom jag på att jag också ville va me och käka så då åkte vi å käkade god mat och relaxade lite och fortsatte sedan kvällen på harrys...
hade en kul kväll och träffade mycket roligt folk... bland annat Hugo som "vann" programmet den rätte för rosing.. hahah.. han va rolig.. men jag låtsades om som jag inte kände igen honom ... "-vart kommer du ifrån då". hahaha. :)


kom väl hem sisodär 4 imorse....


and life goes on....

vi åkte mycket riktigt till skogen och Vålbrändan igår... på eftermiddagen gav vi oss iväg.. åkte me Chrile å Emma..
det va jätte trevligt där.. men oj va trött jag va när vi kom hem, orkade inte ens se klart på robinson på webbtv. då är det illa :P idag har vi haft sjukt lugnt på jobbet.. den sämsta kassan ever skulle jag gissa på.

sen åkte jag, Juicy å Mickan upp på fjället för en solis. det va varmt, sen åkte jag ner och hälsade på Anette å Kenta..
sen upp på fjället igen å köpte en mössa på torggallerian och tog en kaffe å snackade skit.

jag och hundis tog oss en springur på kvällningen . oj så skönt, I´m back on track liksom.
väckarklockan står på 04.30 imorrn... kanske kan snooza till 05.00. om jag har tur... sen tar jag cykeln till sälen.. jobbar till 17.00... sen stannar jag helt enkelt där över natten och promenerar sedan med Emily till dagis på tisdagsmorgonen... det går snabbt i svängarna :) sen cyklar jag hem och är ledig... men då har jag iaf vaknat tidigt.. :)



Hej då Isak, vi ses i vasaloppsspåret 2010 ?? haha.. ( och innan det också förstås får vi ju hoppas... eller hur "Isse" ?:) haha )



...

det blev inget kläppen igår.... men däremot fjällis, HC och harrys. hur kul som helst. 3 flugor i en smäll liksom.
morgonkaffe på jobbet och sen hem :)


solen skiner och nu har jag käkat gröt... undra om man ska pallra sig till vålbrändan idag? det är sånt som visar sig...jag börjar ju trots allt 06.30 tomorrow och tänkte springa dit nu när vägarna är bara.... gött mos.


ses på stan .:P

puh..

ja, jag säger då det.. här händer det grejer och jag har inte haft en lugn stund förrän.. få se nu.... ah nu. :)
men det har bara varit skoj... även om jag har varit ganska trött..
senaste händelsen i raden var middag på food igår med: Josse, Emma, Felix, Isak, Philip, Richard, Sanni, Mikaela, Marcus och Emelie... det va gott och trevligt! sen åkte i princip alla hem, tråkmånsar (ok, för de som skulle jobba :) ) Emma, jag och Felix gick dock på ski lodge för en drink :)

idag blir det som sagt lugnt.. men imorrn kväll är det bartömning på kläppen har jag hört.. hoppas man inte är för trött efter jobbet bara.. börjar nämligen 06.30 och slutar 17.00.... och om jag bestämmer mej för att promenera blir det uppstigning 04.30.. ouh.



så vad händer...


Idag har det som sagt varit afterski på tapeten... resten av helgen ser ut som följer:

lördag: jobb, lammet & grisen
söndag jobb, party på Gustav
måndag: jobb, middag med Josse mfl.

Afterski

åh va mysigt det är med afterski i dessa påsktider. har haft det mys idag men tröttheten kom nu på eftermiddagen efter gårdagens monsterpass och tidig uppstigning.. så jag fick åka hem nu... men men det kommer fler efterfester :P


love.


puss.

puh.

what a day.
skitmycket folk, men det var skitkul att jobba ändå för allt gick som på räls :)

nu ropas det på mej så jag måste gå och äta me de andra små godingarna, gott och myspys.


får blogga lite sen när jag har tid... :P


attjo prosit. hej då.

grill.

Igår grillade vi hos Isak och felix. det va skittrevligt... förutom de boende i huset va det jag, Mika, Josse, Marcus och Richard. vi hade jättetrevligt och vissa åkte upp på HC senare under kvällen :P

Idag har jag jobbat arslet av mej och hattat fram och tillbaka. Gick till jobbet vi 06.00.. och kom därifrån närmare halv sex på kvällningen. åt en stor portion köttfärssås och makaroner vid hemkomsten och stupade direkt i säng.. så, nu har jag vaknat. ska nog kolla på ballar av stål.. haha..

för övrigt är jag stormförkyld och hostig, och ja, det är synd om mej just därför för jag är sjukt sugen på att springa till jobbet osv och träna som jag aldrig tidigare gjort... mina sjukdagar gör mej depp, medans varje frisk dag gör mej pepp. haha :)

kyss.

stockholm.

nu åker jag till sälen.. hämtar tågbiljetter , in på jobbet en sväng.. sen drar jag till stockholm klockan 2... börjar jobba 06.30 på söndag så då är jag tillbaka. :P see ya.
kyss.

stockholm.

nu åker jag till sälen.. hämtar tågbiljetter , in på jobbet en sväng.. sen drar jag till stockholm klockan 2... börjar jobba 06.30 på söndag så då är jag tillbaka. :P see ya.
kyss.

RSS 2.0