hej alla glada!

Igår va jag ledig.. skönt som sjutton å bara va hemma, vila osv... en sån dag behövdes verkligen asså. :)
Idag har jag jobbat, inte så mycket folk som jag hade väntat mej eftersom det ska vara en av de värsta dagarna på året enligt agendan.. :P men men sånt e livet... imorn är det vasaloppet, spännande, det kommer att följas av ingen mindre än mej..

puss å kram



för det är solsken där jag går just nu ;)

Igår va jag på showen för fjärde gången (!).. men va gör väl det, gott och trevligt iaf :)bra sällis :P
Idag är jag leeeedig och solen skiner.. jag måste gå ut och åka pulka me de kvarvarande syrrorna.. Anna är påväg till mora och ska åka skejtvasan! Jonas me, för fortsatta kransisuppdrag..



plingeling.


fettisdagen


Idag är det fettisdagen, dagen då alla svenskar blir helt tokiga i semlor, vilket jag fick erfara idag... vi va uppe pch nosade på kassarekordet.. helt sjukt egentligen..

Vasaloppstider och Uppsala.

Torsdag eftermiddag till tidig fredag morgon har jag befunnit mej i vackra Uppsala.. på denna korta tid hann jag dock med att träffa syrran och Ola, träffa Mary å Thompa, spela spel, dricka VARMOCHKALL, sova, shoppa, äta gott, samt höjdpunkten - håkan hellströmkonsert. :) det va riktigt bra alltså.
Imorse åkte sedan jag och syrran raka spåret till Mora för att heja på Karin och Anna samt bevittna när vår kära bror kröntes till kransis och snackade osv. Alla vi fyra systrar ska vara stolta av å ha en sådan bror som vi har. Jonte är fin :)
Jag älskar vasaloppsveckan på nåt vis.. det är verkligen en folkfest! jag kan knappt berga mig tills riktiga vasaloppet går av stapeln. men jag ska inte sticka under stol med att det kan vara ganska skönt när det är över också... :P

jag shoppade för övrigt lite i Mora också... så under dessa två dagar har jag bland annat shoppat: två par dojor, ett par jeans, ett par chinos, en jeanskjol, två linnen, en lång kofta, en tjock tröja.. t-shirt, underkläder, lite träningskläder osv....


Skärpning.

hej hej, här händer det grejer.. kändes som att det var evigheter sen jag skrev... men så kollade jag och så va det inte ens en vecka.. men jag hade ju lovat att bli bättre..
jag har väl mest jobbat och tränat och sovit på senaste tiden... hade velat gå ut och hitta på nåt men har inte hunnit/ orkat.
Men imorrn åker jag till Uppsala.. får träffa Mary, känns som att det va evigheter sen.. och så blir det Håkan Hellström konsert på kvällen där.. mycket trevligt ;) sen på fredag morgon blir det att åka snabbt till Mora .. heja på Anna och Karin och kolla på Jonte...
Mingelbuffé på kvällen.. sen hem snabbt..  jobba lördag, träning.. sen vill jag inte åka hem.. för det är ingen hemma här.. så det blir väl å hitta på nåt annat skoj.. kallis på söndag och sen hem och träffa familjen igen ;)



Familjen va i Moratidningen idag... imorrn falukuriren. (vasaloppsbilagan.)


PUSS å KRAM.

12 feb

det har varit lite krångel å komma in på bloggen.. men men..
fint väder som sjutton idag. inte konstigt att det är så lungt me folk... kyligt är det dock.. men inte mitt på dan när solen skiner...:)
kände mej inte så pigg idag.. men men det går över...
har inte hänt så mkt på senaste.. men imorrn är det iaf sista dan på mitt "jobba xantaldagaristreckjobb".. på lördag är jag leeedig!! va ska vi leka?


Grattis Isac!!!

pling.

kom mitt i pensionärsgruppen till gymmet idag... inte ofta man har sällis på gymmet.. men det kan man inte ha heller med tanke på att det bara finns ett rullband som jag vill lägga vantarna på... vaktis Jan va där och då fick jag önska mej en matta till rullbandet så att det inte rör på sig när man springer på högsta nivån.... han är snäll han :)


Nu är jag så mätt så jag har ont i magen..  och NU ska jag beställa biljetter till Uppsala...

beställt igen...

yes, kortet åkte fram och jag har återigen internetshoppat lite.. inte så mycke dock... och för övrigt var parfymen jag skulle beställa slut...
jag är förbannat pigg och jag börjar inse att jag gillar dessa arbetstider mer och mer... men jag vill ju inte överge brödboden för det.. men det är kul att växla lite... omväxling förnöjer ju som bekant.
Idag skulle jag gå och shoppa på stereo, så jag och Sabbe gick dit glada i hågen av att få göra av me lite cash. till vår besvikelse var det dock stängt.. :( och det öppnar elva imorrn dvs när jag börjar jobba, suck.. men men, skippar nog lunchen och går över och kollar istället.
hur som helst blev det lurre på jobbet idag istället när jag slutat och därefter träning på gymmet i en timme och sen hem och ut i friska luften med Bonnie. nice, jag mår toppen!!  har ej sovit middag. har varit vaken sedan 02.15 imorse/natt.


dagens bästa: solen och dagsljus!!
dagens sämsta: stereo va stängt :(

Erica Wennström har gjort det igen...

.. ah, lurat någon alltså, och denna gång va det jag som drabbades av hennes påhitt.. är det inte bananer i röven så är det Carl-Jan som ska ha bryggarlimpor. men jag sa ju faktiskt att det var lite konstigt att han skulle komma med tanke på att det ju är genrep på let´s dance på dagtid.. men men, Erica stod fast vid det hon sagt och varför ska man inte lita på det?  jo, svaret på det borde jag ju lärt mej vid den här tiden.... för att det är ERICA.


hmm.. du ska få för Carl-Jan.....


.................

Igår åt jag TACOS hos Mikaela, gott och trevligt... snart ska jag åka till sälen igen för att sova i några timmar innan jag börjar jobba 03.00....


middag

sitter hos angelica.. väntar på att Jonte å tess ska komma å vi kan börja me maten.. gott ska det bli...


för övrigt är carl-jan en tönt som inte vågar komma in å hämta sina bryggarlimpor själv.





................................................


nån timme senare..
mums vilken god mat vi tillagade, rotfrukter, kyckling, champinjoner, tzatziki osv.. kaffe på detta.

Nu kollar vi på vem som åker ur lets dance.


yesterday.

Gårdagen kändes trevlig, gratis är gott, men maten va för fasen inte så god egentligen om man får va lite kräsen.. och man får ju tycka och tänka hur man vill i sin egen blogg, så är det ju faktiskt. Kändes hur som helst lite kul me drinkbiljetter och "VIPgrej" runt halsen.. haha.. men men, Sen var det dans, vilket betyder  att det var dags att åka hem :) haha, inte för att jag inte gillar att dansa, men det va mest 50 plusare på dansgolvet och dessutom hade jag en arbetsdag att tänka på idag. nu är jag som sagt inte ledig förrän nästa lördag så det är bäst att hålla sig pigg osv. imorrn kväll va det tänkt att käka fondue på Snögubben,. men tror vi tar å skjuter upp det, kanske nästa fredag? .. blir ju inge kul om man ska stressa igenom sånt, bara för att,.. man vill ju gärna kunna njuta av kvällen..
Idag kom Anna hem från Torsby, hon är ledig imorrn så hon kom hem en dag tidigare. så jag, Karin, mor å far har druckit te såhär på kvällskvisten. Broder Joni jobbar sent på högis ikv, så han fick inte va me på familjemyset... å emma är ju som bekant i Uppsala, dit jag för övrigt ska och hälsa på torsdag  om två veckor.... måste ta och boka biljett appropå det....

Italienskt buffé

nu ska jag åka på högis ... kort varsel, men trevligt :) och smarrigt blir det med italiensk buffé.

ledig idag.

det tar emot något förskräckligt att säga att det börjar smyga sig på en liten förkylning i min kropp... hoppas att detta bara är något "vanligt" och inget som tänker hålla i sig i månader.. det skulle förstöra allt för mej... men men.. peppar peppar säger jag bara...
det har varit svinkallt den senaste tiden typ -22 osv.. men idag är det "bara" minus 12. då kan jag ju iaf gåen lite längre promenad med Bonzo vilket ju är bra för oss båda :) jag gillar inte kyla, inte över huvud taget.  Igår var första gången på länge jag kände trötthet dagtid iaf, kanske har att göra med förkylningen.. hoppas på det.. ska för övrigt försöka vila upp mej ordentligt idag, sen är jag nämligen inte ledig förrän nästa lördag, den 14 februari närmare bestämt. men det är lugnt, bara jag inte blir sjuk nu när jag tagit på mej så mycket jobb.. usch och bläää.. och så åker jag till Uppsala den 19 februari för att kolla på Håkan Hellström :) sen åker jag och Emma hem igen på fredagen. :)


Grattis på 19-årsdagen Felix!!!

Jonas 22 år

Idag fyller Jonas år. vi har käkat tårta och haft det trevligt.. jag jobbade för övrigt 13.00-19.00 idag. åt födelsedagslunch med jonte vid 12 efter att ha avverkat ett pass. :) trevlig dag, trevlig kväll.




puss å kram, Sallivan.

brådis.

snart ska jag följa brorsan till sälen, han ska ta kort :) jag ska hämta mina detoxtabletter som jag glömde på jobbet...
asså fy farao vad jag har gillat att börja 3 respektive 4... så hiiimlaaaa skönt och lätt att gå upp och så skönt att kunna göra nåt när man har slutat och se lite dagsljus... kallis har också gått bra och jag har i ärlighetens namn inte saknat dryga danskar och arga kunder. denna vecka har varit toppen helt enkelt. :) visserligen har jag tagit tillvaro på morgnarna när jag börjat tio och tränat och så.. men träna kan man ju göra på eftermiddagarna också...
för övrigt gjorde kenneth gröt och kokade ägg till alla, riktigt husligt!! mysigt att äta frukost tillsammans vid sjutiden alla kollegor. :) då är alla klara med sitt och man kan slappna av när leveranserna till fjället e klart. :)

igår besökte vi gustav och lyssnade på lasse å leffe. dom va lika bra och duktiga som alltid. de va en lugn och trevlig kväll med en loka naturell i handen ;) hade velat åka till älvdalen och simma snart... I like 50 metersbassängen. och sen va det länge sen jag simmade..

nu har jag för övrigt beställt lite mera kläder från gina. beställde ett linne, ett par byxor en skitcool klänning (hoppas jag) och en randig body.. och en svart kort hög kjol.. ;) och HMkläderna har kommit och jag gillade dom...ska nog beställa ett par gröna reebook från junk. mina vita va ju sååå snygga.  kanske ska beställa lite mer från HM också...när man fått sitt paket, vill man ju bara ha meeer, när det kommer in nya kläder hela tiden...

imorrn fyller jonte 22. lille Findus fyller 19 på onsdag. :) Grattis grattis!!

veckans bästa: allt!! kläderna,träningen och Mina ARBETSTIDER!! :) 
(därför e det inte lönt att ha någon "veckans sämsta" :))

RSS 2.0