krax.

Ursäkta att jag tjatar om min förkylning,
men va sjutton, jag skulle lika gärna kunna fortsätta sova hela dagen för att slippa vakna såhär.... det är ju alltid värst på morgonen...
kanske behöver man penicillin för att bli frisk, synd bara att jag inte KAN gå till doktorn här i sälen då... :(


Jag hjärta spel.

Jag har legat i ide från söndag-onsdag, jag hatar att va "sjuk" fy farao... även om jag inte är trött fysiskt av min sjukdom så blir jag det psykiskt och har inte lust att göra något när jag har ont i halsen/ är hostig... allt beror förstås på att jag inte kan träna, jäkla skit alltså... hur som helst kunde jag inte låta detta isolera mej från omvärlden så jag umgicks lite med Angelica och Linda på dagen, sen joinade även Josse och så drack vi lite kaffe på bymötet, där även Emma, Erica, Pirre å Hinken satt me. :)

På kvällningen åkte jag hem till Josse och spelade spel med Anna, Carro, Milla, Amanda och Angie var också med en sväng. Fy farao va roligt det var och som vanligt var jag med i vinnande laget... (läs med kaxig ton :)
Kom hem nyligen och käkade lite kvällsmat.. och tröttheten försvann lika snabbt som valnötsmackan ur min hand. :P


sov väl, syster sissela.


Tjänat en timme.

Oj vilken trevlig kväll det va igår...

När vi kom på wärsan lyssnade vi först på Tommy Söderberg när han föreläste litegrann, Sesse fick knappt tyst på honom, så han fick skylla på att maten blev kall... :P Sen fick vi förrätt; Sotat getost med kronärtskocka och ruccola. Två varmrätter; Torsk och lamm.. Efterrätt; Vaniljpannacotta med smultronmousse.

Vi va kvar på wärsan längre än jag trott eftersom det var så trevligt.. men sen drog vi till Gurra och träffade de andra godingarna...


Sorgligt nog blev två ur LRABpersonalen påkörda inatt, av en bilist som dessutom smet därifrån...

Nu har vi ställt tillbaka klockan en timme, känns rätt gött, den timmen ska jag ta vara på nu genom att käka en lång frulle.


 

Nytt hem

idag har jag jobbat med Annika, det gick prima. Efter jobbet gick jag till Ulla och Börje, mitt blivande hem ett halvår framöver :) Vi fikade på kaffe och vasasnurror och snackade om allt mellan himmel och jord. Sen kom Lars som hade med sig Johan och de slog sig ner och fikade med oss.. :) trevligt trevligt.

Imorrn är jag ledig, ska småplocka lite, sen drar jag till byn och fixar lite och sen åker jag, Josse och Emma upp på wärsan på introt kl 17.00. det ska faktiskt bli trevligt :)


vad som annars står på schemat här näst är väl jobb tidigt på fredag.. sen ska jag och Lindus fixa lite när jag slutat... kl 19 är det födelsedagskalas hos Angela...

på lördag jobbar jag, sen är det middag på wärsan med Introgänget.. och där efter blir det säkerligen Gurra om vi vill vågar och kan :)

sen har jag semester hela vecka 44..  som synd är kommer jag inte kunna åka bort nånstans så jag får väl va hemma och fixa istället. ;).. tänkte egentligen följa erica till stockis på torsdagen,  men kommer nog inte kunna det.. :(.. dessutom blev jag bjuden på 18-årskalas på lördagen den 31 , så då är jag iofs hemma då... :P det finns inget ont som inte har nåt gott med sig..


long time no see.

tjingeling alla mina 200 000 bloggläsare ;)

ledsen att ha gjort er besviken de senaste dagarna pga dålig update av min blogg... men men, ibland är man busy.


hur som haver. igår var det kalas på bygdegården, helt ok kalas.. kom dock inte hem så sent.  ca 1.00 kanske... men somnade väl inte förrän 3 nån gång..


först har man inga alternativ och sen kommer allt samtidigt!!.. hoppas hoppas.. ;)

måste köpa en dator och internet snarast!!

vill dra till stockis snart också.. behöver komma bort en stund.


Till tomten.

Detta önskar jag mej i julklapp:

  • Att mina benhinnor slutar att hindra mej från att springa.

 

  • Att alla andra vaccinerar sig mot svininfluensen, så slipper jag göra det - och ändå känna mej säker.

 

  • Att man bygger om experiumsimbassängen igen och FUNDERAR denna gång på att folk vill simma också. (Observera, det är skillnad på att BADA och att SIMMA.)



  • Att det blir en bra vinter, men att den går snabbt...

 

  • Tid att göra det jag gillar allra mest.

 


schweinflunsan?

idag när jag vaknade på mogonen kände jag mej lite krasslig, sådär när det kliar i halsen ni vet.. not a good feeling. Jag va och tränade på gymmet igår, hade Lindus med mej :), men kände mej lite slak redan då...

detta betyder att jag vilar idag och inväntar en bättre känsla i kroppen. Kroppen är min motor och jag väntar till den är uppe i sitt vanliga antal hästkrafter :P


snart är det söndag, då är jag ledig och ska ta tag i det jag ser runt omkring mej just i skrivande stund faktiskt..


för övrigt satt vi och snicksnackade hos Tobsie igår; jag, Josse, tobbe, Ola och Patrik... det va trevligt. vi spelade plump.

PS: Jag vann plumpen, såklart, jag bjussar på revansch nån dag.. jag lovar :)

En helt vanlig tisdag.

idag var en konstig dag på jobbet, alla kom klockan 12 och sen höll det på i ca en halvtimme och sen var det stendött igen. jag hade praktikanten Moa med mej till stängning och tyckte att hon hade jobbat på bra och eftersom det var så dött var vi mer än väl förtjänta av en paus så vi satt oss ner och snackade över en kopp kaffe. Trevlig tös dendär MOA :P.
Som vanligt hade jag tagit cyklen till jobbet på morgonen, men när jag gick ut på em hade snön börjat falla från skyn och jag var tvungen att ringa efter en bärgare :P. visst har jag det bra ibland, det ska jag inte sticka under stol med, men jag är en driven och målmedveten liten rackare ska man ha klart för sig och ogillar att ta emot "hjälp". (bortsett från hjälp med elektronikprylar och dylikt som jag inte är INTRESSERAD av) jag vill leva efter mottot; KAN SJÄLV!. ;) frihetskänsla är A och O tycker jag.

5 orsaker varför man SKA cykla till jobbet;
*
Bra vardagsmotion ( För min del 10 mil EXTRA i veckan som jag cyklar utan att tänka på det i princip och     självklart utöver träning, - inte istället för
* Gratis
* Miljövänligt
* Har hunnit vakna ordentligt när du kommit fram till jobbet
* Värdefull tid i friska luften som man annars skulle spenderat inomhus(i en bil eller liknande)


5 orsaker varför man INTE ska cykla till jobbet;
*
Tar lite längre tid, - värderfull tid om du har en tid att passa (eller om du för den delen känner för extra sovmorgon)
* Du får sålla ganska rejält i sakerna du vill ta med dej till/från jobbet. Pakethållaren är inte så stor.
* Du är dyblöt innan du nåt ditt mål om vädret inte visar sig vara på din sida.
* Du har helt enkelt inte lust och gör vad som helst för att slippa fordonet på två hjul och utan motor just idag!
* Det är inte roligt att inte ha tak över huvudet samt trampa så att du får blodsmak i munnen pga att det är 30 minusgrader ute eller om det snöar.


Det är den 6 oktober mina vänner och det liknar full vinter utanför mitt fönster ( dock har det nyligen börjat regna) den 3 oktober kom första snön. Tror inte riktigt på detta angående att vi går mot ett varmare klimat och att vintern kommer dö ut ( eller åtminstone bli väldigt mild), som man spekulerade i förr bara för att snön kom sent något år, samt att det var snöbrist under Vasaloppet. Nja, det handlar bara om tillfälligheter och det kommer fortsätta att växla rejält även i framtiden...
Meteorologen Nilsson har talat ;)




Bild tagen med Lindas nya mobilkamera at Gustavs place. :P


snö och gurra.

mycket riktigt hamnade jag på fjället och Gustav igår med Linda och Angelica.
det blev en väldigt lugn men helt okej kväll. fullmånen gjorde dock att jag somnade vid 4-tiden kanske.

idag har jag inte gjort mycket mer än att tagit igen förlorad sömn och tränat lite smått. nu ska jag kolla tv sen stupar nog jag i säng... för denna vecka som väntar ska jag inte göra mycket annat än att jobba :P



jag funderar starkt på att skicka in en ansökan för skojs skull. jag har absolut ingenting att förlora nu och det är absolut sant.


snön som ligger på backen har jag inga kommentarer till för övrigt, mer än att den för med sig en rad problem.

Nu mina vänner...

..ska jag åka tilla Mora... får se vad som händer därefter.. är lite trött, så det blir nog vila lite först... sen får vi se om kroppen vill åka upp på fjälllet eller vart den tar mej.. ;)

Jobbar ju 6-dagarsvecka nästa vecka.. hmm..


INTRO 22-25 oktober. ska jag ens vara med? bara middagen kanske. :P


väntar fortfarande på samtal... :/

Galenpanna

har jobbat precis hela dagen idag och sen drog vi och spelade spel. sjukt kul.

har för övrigt glömt att nämna att allas vår Isak inte kunde hålla sig från att skaffa facebook. precis som aaaaaaaaaaalla andra som sagt att de inte skulle sätta sin fot på facebook. :P

jag hyllar honom med denna roliga bild från Storsjöyran i år (som jag snott från Josse eftersom jag inte lagt in mina bilder ÄN)






ha en bra dag, imorgon ska jag INTE jobba. 

sköna morgonkvistar :)

sov till halv nio idag :) ibland kan det va skönt att börja 11. då hinner man liksom käka frukost i lugn och ro, gå ut och gå med Bonzo och sitta och dricka te och läsa tidningen (läs:facebooka)..

ringde några samtal igår, negativt dessvärre.


haha, köpte ju en urstor tröja på gina (webben), har nog ALDRIG varit med om en så stor tröja i strl small. men men, har kommit på att jag kan använda den som morgon och kvällströja, då behöver man inte ha nåt mer på sig än raggisar när man sitter och huttrar på kvällskvisten framför tv:n. Den är iaf varm och supermysig. :) .. men mer som en morgonrock än en tröja..

 

 

so long,
nu ska jag gå och dra på mig långkalsongerna sen cyklar jag in till byn.. och kommer nog inte hem förrän ca 20.00 ikv , för det blir nog lite after work i form av promenad.


RSS 2.0