Helgen som va.

Har haft en Fantastiskt trevlig helg med besök från hemma :) Fredagen var vi "ute" och käkade på ett fik och sen satt vi på en pub.. ( Vi va på grönan en sväng också och kollade på Hoffe, någon enstaka låt)...på lördagen hade vi någon form av inflyttningsfest där den sista gästen nog stannade till halv fem... det kändes på söndagskvällen kan jag tala om ;)  På söndagen träffade jag för övrigt Mamma, pappa och Anna (och Karin och Jonas) i Västerås.

Måste kila, men avslutar detta inlägg med en bild- som talar för sig själv :).... snodd från Juicys kamera.
Fotograf: Jonas Nilsson. :)


Går tiden snabbare i Stockholm?

En månad har gått sen jag lämnade sälen... jobbet drog igång direkt så allt har bara rullat på.
Jag har bara jobbat 3,5 veckor iofs, men känns varje morgon när jag åker till jobbet som att jag inte gjort något annat detta år... så visst skaffar man sig nya rutiner ganska snabbt. Jobba mig uppåt kunde jag också göra snabbare än jag trott..  blev idag erbjuden andremanstjänsten ("vice platschef") för Lindhagen... :) ... det går bra nu, och snabbt :P
Problemet är att jag vet ju inte om det blir plugg i Januari eller Augusti så man vill inte binda upp sig på för mycket så dom tror jag är "fast" ( men vill ju samtidigt inte utge mig för att va "på språng")... för utbildningar får man dessvärre inte reda på om man kommit in på förrän tiden är väldigt knapp.. och då måste jag ju kunna fatta snabba beslut.... ;)


Lahäll.

Har varit på en fantastiskt god och trevlig middag i Lahäll :) Nu börjar klockan närma sig halv tre och det är kanske dags att sova, ska bara kolla några avsnitt PH ;)... har jobbat varje dag denna vecka så känns skönt att avsluta den med en ledig söndag. Ska nog ut på Djurgårn, träffa några och åka på IKEA på eftermiddagen.


Väl mött.


RSS 2.0