Kalas

Mycket trivsam kväll igår, som slutade kring fyratiden på morgonkvisten :) me like.
va ju på HC, och det bevisar ju bara att det är sällskapet som gör kvällen!!! bara man har bra sällskap blir kvällen rolig, spelar inte så stor rolll VAR man är :)'


Nu ska jag på ytterligare ett kalas, nämligen till Ida som fyller 20 år, congrats! :)


God Jul i stugan.

Denna Julafton har varit så himla mysig och perfekt hittills med hela familjen samlade, och som vi skrattat åt rim, ätit gott och bara varit. Självklart fick jag många fina klappar av min goa familj, men att vi haft det kanoners är det som betyder mest! :)imorgon ska vi åka till Annakarin och Sten i deras stuga som vanligt på juldagen och fira med dom! och frågan är om man är pepp på utgång på kvällen senare?

pok.

När John Blund vägrar infinna sig...

Det är väl aldrig bra egentligen.. är man inte för trött för att göra saker, så är man plötsligt för PIGG?
attans asså.. jag måste gå och lägga mej, behöver min skönhetssömn :)


snart är det jul och jag är klar med alla klappar till hela min kära familj,  och i år är det BARA vi tillsammans för första gången och alla är hemma! mysigt familjen, mysigt!

har två rim kvar dock, men har mina idéer.. och eftersom jag inte kan somna en på ett par timmar som det verkar har jag ju tid på mej att fila på dessa nu.

Väl mött. Sassie.


Skvaller & lingonglögg :)

jobbade me Alex och Josse idag, en bra dag blev det med andra ord :)
sedan tog jag mitt pick och pack, hem och käkade lite, tog en kort promis för att få smaka på den kyliga luften och sedan ställa sig i en varm dusch, finns inget bättre än den känslan.


sen knatade jag ner till Josse på lite glöggmys, även Angelic Och Erkie joinade ;)


nu ska jag läsa något kapitel i elsas mode och därefter stänga igen mina ögon för att jag snabbt ska få åka till blg imorrn. kl ringer 06.30.
puss på er.

fredag morgon

har ätit en stor frulle med blåbärsbröd, havregrynsgröt, apelsinjuice och keso, det var smarrigt och nu är jag mätt som aldrig förr, är fortfarande lite snorunge så nu är det nässpray som gäller i ett par dar till för att jag inte ska drabbas av bihåleinflammation. Kvarten på spikmattan igår gjorde susen tror jag, tack mami och papi :), ska även börja läsa mina böcker som jag fick igår också, kan bara inte bestämma mej för vilken jag ska börja med, blir nog Sofie :)
tårtan som emma bakade till mej var kanoners iaf och det var fullt hus här igår kan jag tala om. Mina stövlar är för övrigt to die for så nu väntar jag bara på rätt tillfälle att inviga dom.. blir lite mer shopping på söndag i blg också, då ska jag även köpa de sista julklapparna, som i år kommer va väldgt skoj med tanke på att jag ska göra rim till alla klapparna, sånt lägger jag gärna ner tid på. :)


minus 29 grader kallt just i detta nu, kommer jag att ta mej till jobbet utan "min" goosejacka :P



21

21 år och 21 guns :) (lyssnar på greenday)


nu sitter jag och linda här och inväntar lite folk för att få käka lite tårta och dricka kaffe, trevligt trevligt :)


se det snöar...

började som sagt jobba 12 idag, hann inte mycket mer innan än att käka frulle och ta en dusch om jag ska va ärlig.. kan va gött å sova ut lite extra ibland :) orkade knappt ur sängen, tänk att en förkylning kan göra att man blir så jäkla trött i kroppen, hade ju en inplanerad promenix innan jobbet, men tog den nu i efterhand istället och det var skönt, lagom kallt, lagom mycket snö, lagom länge, helt perfekt helt enkelt och som grädde på moset musik i öronen :)
kollar på bonde söker fru i ögonvrån, har inte följt det programmet denna säsong så det är inte så viktigt, däremot ska jag självfallet kolla på tv6 kl 21.. och vad det är för program då får ni lista ut själva :)

Imorgon tänkte jag bjuda min familj och vänner på tårta och kaffe, blir inget hejdundranda firande mer än så.. och det vore väl konstigt om fallet vore annorlunda med tanke på att jag fyller så ojämnt som 21.

hade varit kul att åka till sthlm en snabbis i helgen men är ju bara ledig söndag.. sen jobbar jag alla dagar fram till den 25 dec inkl julafton... funderar även lite smått på vad vi ska hitta på för hyss på nyår..


lugn dag

idag har jag varit trött, och det är åter ett bevis på att tröttheten kommer i efterhand..
tur att det inte var så mycket folk på jobbet idag av just den anledningen, men hade det varit det hade jag ju självklart bitit i det sura äpplet och gjort mitt jobb ;P imorrn har jag sovmorgon till 12, därför hade det ju passat ypperligt att hänga med Josse på harrys idag och jag hade inte velat nåt hellre egentligen, men hade nog inte varit ett så kul sällskap i och med att jag är trött i ögat, så då är det lika bra att vara ärlig mot sig själv och krypa under täcket istället... hade velat träna som en galning,men känner att jag har ett virus i min hals som gör att det är dumt, jag har lärt mej av mina misstag och kommer inte att göra om dem igen... det har jag lovat mej själv om jag nånsin ska komma tillbaka. För övrigt är jag nu också sugen på att köpa mej nya längdskidgrejer och det blir ett projekt i sig :), men alltid kul med nya grejer.. men smakar det så kostar det som man brukar säga... 
se upp i backen, fyra hål i nacken säger jag bara!!





tillbaka efter ännu en bloggpaus.

Nu är det dags att börja blogga igen kanske..

jag har suttit och kikat på kläder i två timmar nu, trodde att jag hade blivit "botad" från mitt shoppingberoende, men jag kanske bara har varit "nykter" shopaholic ett tag... det hjälper inte heller längre att inte ha kontokortet i närheten... jag kan nämligen hela mitt kortnummer utantill, inkl utgångsdatum och de tre kontrollsiffrorna på baksdian, detta gör förstås det hela ännu mer bekvämt och lättare att shoppa på nätet...

Säsongen har väl för övrigt nästan dragit igång nu och experium har öppnat sina portar, jag var där på invigning igår, och for dit en sväng idag med, Emma, Malin och Erica... det var lite lugnare idag om jag säger så... har annars bara druckit kaffe och glögg och myst och umgåtts efter en väl behövlig sovmorgon efter att ha kommit hem halv 4 från kickoff på högis.. party var det. imorrn börjar jag jobba kl 7, ska bli gött å jobba faktiskt :) ibland har man liksom lust att jobba, men så är det ju inte alltid tyvärr...  nej hörni, jag ska krypa till kojs och börja räkna får.



RSS 2.0