happy happy girl.

yes I am. inte över nåt särskilt egentligen, men grejen e den att man känner ju i kroppen när man är extra glad. och jag vet att träningen är en stor del i detta :). I love att jag inte är sjuk längre och kan träna på som förrut. Jag var inte Sara när jag inte kunde träna.. jag va arg inombords, men mest ledsen förstås eftersom kroppen inte fungerade som den skulle och jag kunde inte göra nåt åt det... nu tar jag vara på varenda dag jag inte snörvlar. ett steg på vägen är min detoxkur som jag har börjat med. och att jag aldrig missar en planerad träning. viktigt.
idag gick jag upp 03.15. klädde på mej och gick till jobbet. (inte hemifrån, sov i sälen). dagen gick så himla fort och det va förbannat skönt att slippa träffa kunder en dag så där.. jag skulle inte kunna stå "bakom" och jobba jämt, men omväxling förnöjer och jag gillade läget... jag vill göra olika saker.. annars döööör jag av tristess. imorrn ska ja va i kallis, richard är sjuk. och mikaela också för den delen. känns som jag inte sett henne på länge.. krya på dej vännen. vi saknar dej på jobbet.   jobbar 8-17 imorrn.. på lördag jobbar jag 4-12.30.  undra om jag ska pallra mej till älvdalen och simma på söndag? vi får se om jag orkar åka nånstans... har haft så oregelbundna arbetstider.. och eftersom jag inte är van vet jag ju inte hur jag känner... men de e kul :)

Favritlåt just nu.: Pokerface.

smstävling.

Jag min fegis ställer inte upp om jag inte är säker på att vinna... men desto modigare är Jonte, och så iskall att han klarar av att koncentrera sig och skriva RÄTT framför allt och krossa allt (!) motstånd och vinna en 4.200 dyr telefon... har man tur så har man :) tog även en kaffe på gallerian. trevligt.. nu är jag hemkommen.. och ska väl snart natta antar jag... uppstigning vid 7 för träning, börjar 10...

btw,fick mina kläder idag wieho.. allt passade perfa...

thank you. puss.

Mora.

Hann inte handla sådär jättemycke precis men lite nödvändiga grejer iaf och en tröja. sen är det ganska lugnt å skönt å åka bil och så fick ju Jonte lite sällis, snällt av mej med andra ord.
Imorrn ska jag jobba. börjar 10. åker 7 hemifrån till gymmet. sen slutar jag 19.00 och då åker jag upp på fjället på nå skoj på gallerian... najs najs...


see you tomorrow, snart blir det läggdags.

trött i kroppen

klockan är snart ett på min lediga dag och jag vaknade väl vid nio kanske och åt frukost.. sen gick jag och la mig igen.. onödigt å gå upp.. känner mej inte riktigt hundra. tur att jag är ledig idag... men ska nog åka till Mora klockan 4 typ. tänkte gå ut med Bonzo och va ute en stund för att få lite frisk luft... sen blir det träning om jag känner mej piggare i kroppen efter promenaden.. ååååh vad jag längtar efter vår och sommar och åååh vad jag vill åka utomlands innan det. Jag behöver städa nu egentligen, för det ligger kläder i princip över allt. fy mej. imorrn börjar jag tio... eftersom jag inte har nåt förbannade körkort måste jag planera hur jag ska ta mej til jobbet och hem... därför gör jag ofta ett gymbesök innan jobbet, men det är svårt att bestämma innan när man känner sig sjuk...HATAR att va sjuk, speciellt snuvig å så.. för grejen e den att jag VILL va på gymmet innan jobbet.. eftersom jag egentligen är morgontrött är det ett perfekt sätt att få mej att kliva upp ur sängen.. för då har jag inget annat val för då kommer jag inte till jobbet annars.. det är väl den enda positvia grejen med att jag inte har körkort... att jag får saker och ting gjorda när jag hamnar i sälen lite tidigare än jag börjar... men jag ska fixa det i sommar/höst. om jag så ska missa allt kul som händer ...

Jordgubbar är gott och gör susen för min trötthet, bra mellanmål.


Morgon?

Kom hem klockan 2 inatt från kalaset efter att ha pulsat i djupsnö (i tiocentimetersklackar)nån meter för att därefter ha fått skjuts. tack :) det var ett kul, men annorlunda kalas, där hälften av gästerna spårade ur typ efter tolvslaget kanske. det blir nog så när man börjar ett kalas så tidigt som klockan 6. hur som helst ringde kockan 05.10 och jag åkte till jobbet, och skulle va i kallskänken idag... skulle egengligen slutat vid 2 kanske om det var möjigt men ville inte lämna köket så skitigt som det va eller när maten fortfarande ramlade in... för det är ju den sista timmen som det är mest att göra typ... så det blir lite bakvänt å gå hem och sätta de andra i skiten... nej jag stannade kvar och städade och slutatde min arbetsdag 15.30, sen åkte jag hem, åt lite middag och stupade i sängen... vaknade för sisodär en kvart sen.. kollade på klockan, som var lite över 8. Vad jag inte lade märke till var att klockan var 20.00 och inte 08.00... men jag gick ner och där satt mamma och pappa och kollade på bingoloto och drack vin. vin? till frukost på en måndag.. nej nu tänkte jag... (i samma stund som jag kom på att det faktiskt fortfarande var söndagkväll.. ja, så kan det va när man vänder på dygnet lite grann..
imorrn är jag ledig, planen är att vila, promenera med bonzo, träna och åka till Mora på eftermiddagen.

So long.

Dagens bästa: Lugnt och skönt att jobba i kallis och gör det gärna igen. Omväxling förnöjer.
Dagens sämsta: Folkstorm efter stängning...

Junkyard.

Nu sitter jag här och beställer grejer på junkyard.. än så länge ligger det på 1600... en tröja, en mössa och ett par skor.  skoj skoj :) har inhandlat lite grejer från systemet inför kvällen, tog en "cykeltur", dusch och nu är jag så gott som färdigklädd. första gången jag är ute i god tid. kalaset börjar inte förrän 6. men det kommer lite folk hit snart...



Grattis Anna 17 år..


(Grattis även till Mickis och Anton! )


Puss.


Uppe me tuppen.

well, gick upp för en halvtimme sen och gick in till min bror för å kolla om han levde, jag drömde en förfärlig mardröm. va nog därför jag gick upp så tidigt, jag menar, det är lördag och jag är ledig så jag har ingen anledning egentligen. men jag kunde pusta ut. tack å lov.
Idag fyller anna år, jag är som vanligt seg med att köpa present. får ta en sväng till sälen och fixa. har lite andra grejer å fixa också faktiskt. men klockan 11.30 kommer det nån hit från nån tidning och ska göra ett repotage om familjen Nilsson. hihi...så jag får väl åka efter det.. helt enkelt.

För övrigt är det egentligen väldigt skönt å gå upp på morgonen när man inte ska nånstanas. sitta å småsnacka, äta en god frukost, och idag blir det väl å sjunga för anna också... jag har ett litet paket iaf. :)

BTW, lite kul va det att Blondinbella åkte ur let´s dance igår, hon skulle ju ta hem hela skiten... hahah.  sad story.

ha en bra dag.

Gym och myspys.

Dagen började med ett besök på gymmet. Jag älskar å träna innan jobbet för då blir man mycke piggare och dagarna går mkt snabbare. :) idag har jag jobbat me Sanni och Emelie, det gick bra. Mikaela skulle egentligen ha jobbat men blev sjuk igen.. lilla vännen, krya på dej :) Idag blev det en lugn kväll me delar av familjen och tacos. mys. för imorrn är det 30-årskalas på bygdegården.. så jag laddar för det. :) dock ska jag upp klockan 05.30 på söndag så vi får se hur mycket jag orkar... men det är ju gångavstånd hem så det blir skitbra. :) Just nu sitter jag ock kollar på let´s dance. det är ett ganska trist program egentligen, men kul å kolla va dom har för kläder på sig och va dom säger för elaka kommentarer. hihi.
imorrn fyller lillsyrran 17 år också, herre gud va tiden går. :P låter som jag är 100, men det var ta mej sjutton (17) inte länge sen jag var 17...  ( Obs, det var fyndigt.) :P

Dagens bästa: träning :)
Dagens sämsta: saxen. haha :)

Puss å kram.

Jag bor för farao inte i Sunne...

Det står att jag bor i sunne på denna blogg, kan dock inte minnas när jag skrev i det eller varför? men men, det är som det är :). Idag har jag jobbat 8-17. konstigt nog inte alls trött efter att ha somnat ca 4.00 i morse. Tack Angelica för soffan ;) Du kunde ju dock inte rå för att det blev ..ehrm ...väckning av några överförfriskade karlar på småtimmarna. :P men men, det va bara att gilla läget och stiga upp klockan 07.00. Hur som helst var det en kul kväll igår, som började på wärdshuset, fortsatte på högis och vid hemkomsten ett försök att se på film... det gick dock inte så bra utan vi somnade och det fick bli läggdags istället... däremot ville inte john blund hjälpa mig på traven när jag väl bestämt mej för att nu var det för sjutton bäst å somna så att man har nån timmes sömn i kroppen innan jobbet. Tror för övrigt att jag, felix och mikaela var de enda under 30 inne på högis när vi anlände, :P Idag efter jobbet gick jag och shoppade lite kläder, ett par jeans och en tröja på butik J och sen gick jag och Emma och handlade lite smått och gott.. kul och spännande ;) Nu har jag varit lat/ vilat i två dar så imorrn blir det gymmet innan jobbet.. bäst att ta vara på alla "friska" dagar.. för snart vaknar jag väl på morgonen alldeles tjock i halsen med täppta näsborrrar.. blää... bara att tänka på säsongen 07/08 får mig att snörvla. ouh. ge.mej.inte.den.tillbaka.  ge mig däremot min NYA kamera tillbaka!!! ( Snor därför en bild av flitiga Josse som ALLTID har kameran i högsta hugg. vänta bara tills jag också blir en flitig vimmelfotograf)



Felix, Sanni och jag. Högis (källa: Josses blogg)





Grattis MIkaela som fyller 22 år idag!!!

Dagens bästa: shopping :)
Dagens sämsta: Har sovit från att jag kom hem från sälen tills nu, undra varför?

party party

Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska åka och hämta felix och mikaela om en kvart typ, sen bär det av till wärdshuset, ska bli smaskens och trevligt. :) Min kamera har jag för övrigt inte hemma, så min blogg kommer inte bli fullt lika intressant som blondinbellas än på ett tag med tanke på att den är bildlös. men va fasen, snart flåsar jag henne i nacken. :)


puss å kram.

Så är man här, igen

yes, min förra blogg som jag så duktigt tänkte uppdatera ett flertal gånger i veckan gick i stöpet, så nu är jag här igen för ett nytt försök. Jag gillar inte att göra saker och ting halvdant, därför skapade jag en ny blogg helt enkelt för att kunna starta om helt från början.  Idag är jag ledig från jobbet, "känns rätt gött faktiskt", men likförbannat ska jag snart styra min kosa mot sälen.. och ehrm , jobbet. Jag började dagen med att kliva upp cirka halv åtta och åt gröt med lingon. Det har tyvärr blivit en vana att inte äta frukost över huvud taget när jag jobbar (läs:fem dagar i veckan). Därför äter jag gröt när jag hinner sitta i lugn och ro på min lediga tid. Men, nu ska jag ta en långpromenad med min svarta vän som just nu ligger på golvet och sover. men han blir nog glad om jag väcker honom och talar om att det är dags att leka i snön med lillmatte sara. därefter ska jag åka till sälen och handla till familjen samt till min kära mormor, hon förtjänar verkligen att få nåt tillbaka av mig om man tänker på hur hon ställt upp och hjälpt oss fem barnbarn i alla år. hon är bäst :) jaja, sen ska jag skynda mig hem, för att åka till sälen igen, kanske ta en promenad, "häsla på" på jobbet, handla lite presenter... för att sedan åka hem igen, duscha och på me finklänningen för att åka på P-fest på wärdshuset och därefter Högis.. wieh. jag ser fram emot en trevlig kväll.
näh, nu har jag inte tid med detta längre. På med täckisarna, väck bebisen, ut och gååååå. :)

Dagens bästa: Sara är tillbaka. :)
Dagens sämsta: Varför är alla så konsigt sjuka nu?

RSS 2.0